Ring til os

Book tid på værksted

Velkommen på værkstedet

HiCo Biler A/S er dit autoriserede værksted. Vi tilbyder ikke blot reparation på vores skadecenter, men tilbyder også komplet service og syn af din bil. Vores priser er altid gennemsigtige, og vores serviceniveau i top.

For at opretholde holdbarheden og driftssikkerheden på din bil, er det vigtigt at der foretages regelmæssige eftersyn af bilen. Hos HiCo Biler A/S vægter vi service og sikkerhed højt, og derfor følger vi nøje den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikken. Heri står der blandt andet, hvor ofte din bil skal gennemgås, samt hvad man ellers skal være særligt opmærksom på.

Når din bil kommer forbi vores værksted i Nordsjælland, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes reservedele, kan du være 100 % sikker på, at vi benytter certificerede og godkendte reservedele direkte fra fabrikanten. Ydermere har vi som autoriseret værksted adgang til specialværktøj og software, der benyttes for at vedligeholde din bil.Vi tilbyder serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr.

Hos HiCo Biler er vi godkendte som autoriseret Peugeot værksted. Dette indbærer at vores mekanikere og pladesmede er eksperter i Peugeot. De modtager løbende den nødvendige uddannelse og de nødvendige informationer fra Peugeot-fabrikken, så de altid er opdateret på den seneste Peugeot-teknologi. Derudover har vi de nyeste diagnose- og fejlsægningsværktøjer fra Peugeot-Fabrikken. Det gør os i stand til effektivt at identificere årsagen til eventuelle fejl, og løbende at opdatere bilens software, når det er nødvendigt.
Vi tilbyder et BasisService fra kun 1.398,- på din Citroën.

Hos HiCo Biler udfører vi også Citroen-service. Bestiller du et serviceeftersyn hos HiCo Biler udføres det nøjagtigt efter Citroen-fabrikkens forskrifter og vejledninger. Udover service udføres der også kontrol af vitale dele, samt udlæsning af eventuelt fejlager i bilens styrebokse med originalt citroen testudstyr.

Derudover giver vi dig et servicestempel i din servicebog, hvilket kan øge værdien af din bil, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge den videre.

BasisService indhold:
  -Prøvekørsel
  -Udskiftning af olie og oliefilter
  -Efterfyldning af sprinklervæske

Kontrol punkter:
  -Lys
  -Viskerblade og visker
  -Dæk og dæktryk
  -Bremser
  -Div. Væsker
  -Frostsikring af kølervæske
  -Bremsevæske kogepunkt
  -Udstødning
  -Batteri test
  -Styretøj og ophæng
  -Drivremme
  -Rustbeskyttelse

Hvis din Citroën trænger til tjek af udvalgte funktioner, eller hvis det er blevet tid til periodisk syn, så er din bil i trygge hænder hos vores erfarne teknikere.  

Hvis du ønsker et skræddersyet tilbud på serviceeftersyn eller tjek – er du velkommen til at kontakte vores indskrivningspersonale.

Kontakt os og book tid i dag

Ønsker du at booke en tid til værkstedet i Nordsjælland, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via formularen herunder, eller give os et kald på telefon +45 47 37 77 77. Vi ser frem til at høre fra dig.