Ring til os

Brugte biler

Her er et udvalg af vores brugte biler

 

Brugte biler

Uanset om du er på udkig efter en brugt bybil, en brugt familiebil eller en bil til erhverv, har vi et bredt udvalg af brugte biler fra flere forskellige bilmærker, herunder VW….

Hos HiCo Biler A/S er vi Nordsjællands brugtvognscenter. Vi står altid klar med kyndig råd og vejledning – og dét kan man have brug for, når man overvejer at købe en brugt bil. Det er nemlig vigtigt, at man finder den bil, der passer til ens individuelle behov, både når det kommer til bilmodel, pris, antal kørte kilometer og bilens generelle stand. 

Køber du en brugt bil hos Automobilforretningen, er du også sikker på, at bilen er blevet nøje gennemgået af vores dygtige mekanikere på vores værksted. Derudover garanterer vi, at bilen ikke har restgæld, og vores brugte biler dermed ikke byder på en ubehagelig og uforudsigelig overraskelse.

Vi tilbyder leasing og finansiering af brugte biler

Vi tilbyder leasing af biler hos Automobilforretningen, herunder også privatleasing. Her har vi flere forskellige biler at vælge mellem, så du kan finde en, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Samtidig tilbyder vi finansieringsaftaler, så du kan betale et månedligt beløb med en fast lav rente.
 

Kontakt os for råd og vejledning

Der kan være mange gode grunde til at købe brugte biler, og én af dem er, at du får meget bil for pengene. Ofte kan du få en større bil med bedre komfort, end hvad du kan købe en ny bil for. Hvis du ønsker at sælge bilen videre inden for få år, vil du samtidig tabe mindre på den, end en ny bil.  

Vælger du at købe din nye brugte bil igennem os, er du samtidig sikker på, at bilen kører som den skal, og at standen er god. Du er også velkommen til at gennemgå bilen sammen med os, og ikke mindst at prøvekøre bilen inden købet. 

Hos Automobilforretningen bygger vi vores salg af brugte biler på ærlighed, højt fagligt niveau og ikke mindst individuel vejledning. Vi er også interesseret i køb af brugte biler, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

 

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.