Ring til os

Erhverv

Velkommen til vores Erhvervsafdeling

Anders Poppelvig som er vores Salgschef erhverv har mere end 30 års erfaring inden for bilbranchen med salg til B2B. Har du nogle transport opgaver som skal løser og lige meget hvilke krav det sætter til et køretøj, vil han rådgive dig og finde den rigtige løsning til dig.
Kontakt ham for en snak og han komme også ud til dig når det passer dig.

Kontaktdata: Mobil 60390069   E-mail: ap@a-nordsj.dk

Anders har prøvekørt den nye Citroën E-Jumpy og vil vise hvad det vil sige at køre i elektrisk kassevogn og fortælle noget om drift og miljøbesparelsen ved denne.


Præsentation af Erhvervscentret.

Produkt nyhed, kampagne

Nyt erhvervskoncept tilpasset til dig og din virksomhed med:
o    Bilabonnement
o    Prismatch ved reparation og service
o    Rabat på værksted (ikke ved Prismatch)
o    Hente/Bringe
o    Lejebil u/b
o    24-7 telefon
o    Rådgivning af specialister i opbygning og indretning.
o    Attraktive finansieringsløsninger.
o    Vedligehold af alle bil mærker.

Skift din eksisterende varebil med en El og vi har markedet bedste med en rækkevidde på op til 277 km (WLTP) og SPAR op til 100.000 kr. på driften på en 5 års periode.
 

Vi har Firmabil og varebil til alt erhverv

Uanset om du ønsker en stor eller lille varebil, og uanset størrelsen på din virksomhed, kan vi hjælpe dig hos HiCo Biler A/S. Vi rådgiver dig i hele processen - lige fra de første beslutninger til problemfri firmakørsel på landevejene. Vi har stor erfaring med operationel, finansiel og almindelig leasing, hvorfor vi ikke blot sikrer dig en ny varebil, men også den helt rigtige løsning. Derudover hjælper vi gerne med en serviceaftale, som er skræddersyet efter dine behov. Har du brug for en standardløsning eller en mere individuel opbygning og indretning finder vi den rigtige løsning til dig. 
 

Operationel, finansiel og almindelig leasing

Hos HiCo Biler A/S ved vi, at ingen virksomheder er ens, og at forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger. Også derfor kommer vores erhvervskunders behov altid i første række.

Derudover tilbyder vi en lang række finansielle løsninger til erhverv. Du kan nemlig lease en firmabil eller en varebil med almindelig leasing, operationel leasing eller finansiel leasing. Der findes mange gode grunde til at lease din firma- eller varebil, og vælger du operationel leasing, får du serviceaftaler og reparationer med i prisen. Derudover er bilen uden restværdi. Ønsker du har blive klogere på de enkelte leasingmodeller, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan skræddersy en løsning der passer til dit erhverv.
 

Markedets bedste priser på erhvervsløsninger

Hos HiCo Biler A/S tilbyder vi serviceaftaler og erhvervsløsninger, der kan skræddersys til dine kørselsbehov. Vi har dygtige autoriserede serviceteknikere på værkstedet med specielle kompetencer indenfor erhvervsbiler. Vores ønske er, at være din komplette sparringspartner, når du er på udkig efter firmabiler eller varebiler til erhverv, og vi har markedets bedste priser på erhvervsløsninger.

Kontakt Anders Poppelvig i dag, for et tilbud på en erhvervsløsning, eller for råd og vejledning.

Se også vores udvalg af brugte biler.