Ring til os

Tilbehør & reservedele

Reservedele

Hos HiCo Biler A/S er vi stolte forhandlere af reservedele til Peugeot-biler. Hos os kan du få tilbehør og reservedele, der er designet og udviklet til netop din bilmodel, uanset om du har en Peugeot 2008 SUV. Alle reservedele er 100 % originale fra fabrikanten. Dette er med til at vedligeholde bilens komfort og sikkerhedsniveau, samt at holde den gode stil.

Originale reservedele i god kvalitet

Har din bil brug for skift af reservedele, er det altid fornuftigt at vælge originale reservedele. Dette gælder for eksempel ved skift af bremseklodser, sidespejle, dæk eller fælge.

Med originale reservedele vedligeholder du din bil, og bevarer kvaliteten med hensyn til både komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid markant, og skulle du være interesseret i at sælge bilen videre, er den mere værd med originale reservedele. Samtidig er de originale reservedele med til at holde bilen i et stilrent og moderne design - fabrikanten producerer altid stilrene reservedele der passer perfekt til bilens eksisterende æstetik.

 Se tilbehør Peugeot
 

 

Vi er autoriserede forhandlere i Nordsjælland

HicoBiler er autoriserede forhandlere af reservedele i Nordsjælland til Peugeot-modellerne. Vi har en tæt dialog med fabrikanterne, og står dermed klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan finde lige netop de reservedele, du står og mangler. Vi gør altid en dyd ud af at have en tæt dialog med vores kunder, og service og kundetilfredshed kommer altid i første række. Det samme gør sikkerhed – og vi ved, at originale reservedele kan betyde alverden, når det kommer til bilens sikkerhedsniveau.

Vores værksted hjælper også gerne med montering af reservedele – vores mekanikere og pladesmede er specialister i Peugeot, og de bliver løbende uddannet, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi og de nyeste tiltag.

Kontakt os idag for et tilbud på reservedele til din bil.