Ring til os

Skadecenter Nordsjælland

Der kan være mange årsager til, at din bil skal forbi et skadecenter. Måske du har været ude for et trafikuheld, eller påført bilen skade i forbindelse med parkering? Uanset hvad der ligger til grund for skaden, kan vi hos HiCo Biler A/S hjælpe dig med reparationen på vores skadecenter. Her har vi et autoriseret værksted, og en række dygtige specialister, der kan udbedre bilskader, og dermed få din bil sikkert tilbage på landevejene.

Opdateret viden med fokus på bilens sikkerhed

Det bestemt ikke ligegyldigt hvem der udbedrer trafikskaden på din bil. Det kan nemlig få store konsekvenser for bilens sikkerhed, hvis de mekanikere, der skal reparerer din bil, ikke har de nødvendige kompetencer og den nødvendige opdaterede viden om bilens mekanik og teknologi. Hvis ikke bilen får den nødvendige reparation på et skadecenter, kan det gå ud over bilens sikkerhed – faktisk viser crash tests at biler, der er repareret efter forældede vejledninger, ikke er sikre ved en ny kollision. Hos Automobilforretningens skadecenter Nordsjælland er vores pladesmede specialister i at reparere alle former for trafikskader. Også derfor er vi kvalificeret til at reparere skaden på alle bilmærker, herunder VW, Citroen, Peugeot og andre. Vi ved, hvordan du får et sikkert resultat, og hvornår det er sikkert, at bringe din bil tilbage på vejene. Du kan samtidig være sikker på, at vi altid bruger originale reservedele.

Kontakt vores skadecenter i dag

Mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted, men det er en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge, hvilket værksted du ønsker at bruge. Hvis du selv har mulighed for at vælger et værksted, undgår du at ende med et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre arbejde, eller ikke kender din bil. Hos Automobilforretningen garanterer vi, at vores dygtige mekanikere arbejder ud fra opdaterede vejledninger fra fabrikanterne, og dermed har den nyeste viden om din bil. Har du brug for et skadecenter i Nordsjælland? Kontakt os i dag. Er du på udkig efter en ny bil, er du også velkommen til at se vores udvalg af Citroen og Peugeot, eller vores udvalg af gode brugte biler.